Isnin, 23 April 2012

Susahnye Guna Muka Baru Blogger Ni!!



Benda free, tapi banyak nak merungut pulak.. haish!

Tapi kene merungut juga sebab pupel memang tak biasa nak guna  muka baru blogger ni. Dulu memang ada tukar kejab-kejab tapi tak masuk kepala. Sekarang kene paksa rela tukar hahaha! terpaksa belajar  dan  biasakan diri tapi dekat pejabat memang tak dapat nak updated sebab pc pejabat pupel tak pakai google crome. Kalau boleh install pun memang tak leh buka. Bukan sebab kolot tapi semuanya dijaga. Memang tak dapat nak install apa-apa. Kira install tanpa kebenaran adalah dilarang.

So kita pakai je apa yang ada.. Huwa.. sabau jelah. Ingat tadi sampai opis nak updated banyak cerita. Nasib baik tadi senggugut so tak geram sangat tak dapat updated blog hahhaa.

Oklah. nanti updated lagi sebab budak kopi tak sudah2 nak mengacau pupel menaip. Sebelum itu.. jom ushar budak kopi membuta :)


P/S : beber tu pupel beli untuk kopi sebab pupel tinggalkan dia satu 12 jam. lebih 5 jam dari kebiasaan. hehe


6 ulasan:

SyUhAdA berkata...

nsib baik dashboard syu yg lama lg..

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ berkata...

ahahaha ,
same to me ,
got that wreck feeling too
sebab dah kena tukar new blogger intrfce ni,,
hahha,
takpe la slow2 laa ,
nnt lama2 da biasa la kot ? kan kan kan ?

-___-"

followed youu , # 2076

FarahNazurah berkata...

kalau tak biasa dengan dashboard baru boleh je tukar kepada yang lama. pergi setting, klik old blogger interface ;)

fieda berkata...

olo..tomeynyer kopi..

deno berkata...

comel la kopi tu.....!!! geram! :)

Pupel Liyana berkata...

SyUhAdA : Pupel dah tukar yang lama :)

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ : rupanya boleh tukar lah. jom tuka lama semula

FarahNazurah : thanks farah! pupel dah buat :)

fieda : mcm mama dia kan :P

deno : geram ye. hehehe dia memang comel dan manja

 

COPYRIGHT © 2012 RESERVED TO Pupeliyana Official Blog |DESIGNED BY ARIF