Selasa, 24 April 2012

Oh Nikon D3100!!



Yes! Nikon D3100 dalam tangan
Ni kira gadget latest yang pupel ada :)
Semalam membelinya, yang beli abang pupel.
Pupel tak sempat nak belek-belek lagi sangat.



Gambar : Google

Ikut hati nak beli D7100 tapi ukur baju badan sendirilah!!. Mana hado duitnye.
Lagipun untuk permulaan tak payahlah yang power2
kamera power kalau tak pandai guna tak guna juga kan :P

Tak tahu bila nak bidik2. Ingat petang ni nak jalan-jalan dekat taman dekat kawasan rumah
Nak ambil gambo hahaha! Lens pakai yang basic je.. Nak beli lain non hado duitnye.
Esok gaji pun belum tentu nak beli lagi hahaha



Malam semalam pergi rumah pakcik, dia pesan, silalah kumpul duit
kumpul gadget tak kemana.
Takpe, mana tahu gadget ni boleh jadi sumber rezeki akan datang :)

p/s : kamera tu dah penuh gambo KOPI!





3 ulasan:

faa.rosli berkata...

bestnye...bile laa faa dpt gadget2 camni...xberduittt...sobsob

Arham Md Ali berkata...

Wah tahniah sebab beli camera!
Nanti confirm ketagih amek gambar, tak payah fikir sangat lens atau camera ni model basic atau tak, yang penting kita yang pegang camera ni ^__^

ain vanilla berkata...

untug la nikon . ain mampu sony je . itu pon beli guna duit orang & sekarang menjadi hak milik ain . hahaha

 

COPYRIGHT © 2012 RESERVED TO Pupeliyana Official Blog |DESIGNED BY ARIF