Selasa, 31 Januari 2012

Alhamdulilah. Kali Pertama Dapat Jumlah Paparan Halaman Sebanyak 1K Semalam

 

Alhamdulilah. memang tak sangka bila buka statistik untuk ushar statistik blog, paparan halaman blog pupel ini adalah melebihi 1k semalam. kali pertama tu kot!!. (blogger stastistik)



alhamdulilah. mungkin kisah2 anugerah lagu banyak membantu :)
pupel harap lepas ni pupel akan dapat menaikkan lagi trafic blog pupel
sebab sekarang pupel dah kembali kepada mood
blogger and blogwalking!!
kalau dulu pupel cuma berblog tanpa berblogwalking kerana
kekangan internet dan tak ada lappy sendiri (updated hanya di pejabat)
sekarang dengan UNIFI & VAIO tidak lagi! :)

p/s : pupel belum cerita kan pupel beli lappy pink!!
nanti pupel cerita hehe





5 ulasan:

~ariFFin~ berkata...

tahniah dan boleh dapat lg lepas nie kot..

cicak_jawaz berkata...

kwsp sudah ado la 2...hehehe..

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Fuyoh! Pakai Vaio tu~ :D

Pupel Liyana berkata...

arifin: maceh ye, insyaallah. kene banyak usaha

cicak; habis dah pun haha

Pupel Liyana berkata...

shag: ala vaio biasa je

 

COPYRIGHT © 2012 RESERVED TO Pupeliyana Official Blog |DESIGNED BY ARIF